Neden Wordpress ?

Öncelikle wordpress kişisel bloglarınız için uygundur, yeni başlayanlar ve makalelerini yayınlamak isteyenler için en uygun sistem wordpresstir.Aynı zamanda birçok haber,oyun,video siteleri wordpress kurmuştur.Wordpress seo ayarları çok iyi olan, kısa sürede sitenizin anında index aldığı, kullanımı kolay,sade ve hızlı, çok işlevli blog scriptidir.Lisans sorunu olmaması ve gelen misafirlerin aradığını kolaylıkla bulması wordpress’i dahada güzelleştirir.
Google Hızlı İndex: WordPress diğer sistemlere göre seo ayarları yapıldıktan sonra daha hızlı indexlenir.Gereği kadar backlink kasıldığında üst sıralara oturur.Ayrıca özgün yazarak kısa sürede blogunuzun hem indexlenmesini, aramalarda üst sıraca çıkmayı, arama botlarının sitenizde sürekli kalmasını sağlayabilirsiniz.

Kullanımı Kolay: Türkçe paneli ile kategori oluşturabileceğiniz,yazı ekleyebileceğiniz,resim upload edebileceğiniz kolay bir panele sahiptir.

Sade ve Hızlı: WordPress birçok sisteme göre daha hızlıdır, ne kadar az eklenti kullanırsanız sitenizin kasma oranı o kadar azdır.Ayrıca zengin tema seçeneğiyle istediğnizi etmayı sitenize kurabilirsiniz.

Lisans Sorunu Yok: WordPress’de lisans sorunu yoktur, wordpress geliştirilmeye açık ve geliştirilen bir scripttir.En alttan wordpress linkini silmemeniz sitenizin kapanmamasına kafidir.
Rahat Kullanım: Basit kullanımı sayesinde ziyaretçileriniz aradığı şeyi anında bulubilirler.Site içi arama sistemiyle bütün konular sadece 2 kelimenin ardındadır.

Lütfen isteklerinizi bildirerek sizler için hemen çalışma yapmaktayız

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

{getMailchimp} $title={Stay Informed} $text={Subscribe to our mailing list to get the new updates.}