Pagerank (pr) Nedir ?

PR Nedir ?
Aslında türkçe karşılığı bulunamayan yabancı bir kelimedir ve sitenizin google tarafından 1-10 arası verdiği bir puanlama sistemidir.Yararı ise ne kadar yüksek ise PR'niz google arama motoru sitenizi o kadar gezer ve yarar sağlar

PR Ne İşe Yarar?
Sitenizin daha çok indexlenmesi,reklam firmaları tarafından başvurularınıza öncelik ve onay alması yüzdesi artma gibi daha birçok işe yarar.

PR Değerini Yükseltmek İçin Neler Yapabiliriz?

Pr Link olayı algoritması üzerine Kurulmuştur Ve bazı maddeler vardır bunlar ;
1-Sitenizin İç yapısında Güvendiğiniz sitelere Dofollow bağlantısı vermeniz güvenmediğiniz siteler ise nofollow bağlantısı vermeniz son derece önemlidir.
2-Link verirken-alırken ne anlama geldiğini ve hangi sitelerden link almanız vermeniz gerektiğini bilmeniz gerekir mesela siz Pr değeriniz 3 karşı siteye Dofollow link verdiğinizde google tarafından kaliteli bir site anlamına gelecektir buda daha çok robot gezisi demektir.
3-Sitenizi tanıtın bedava uygulamalar dağıtın ve günlük belirli bir hite ulaşın birde sitenize özgün ve güncel makaleler yayınlayın.
4-Sitenize pr değeri yüksek sitelerden backlink alın fakat 1 ayda binlerce siteden almayın bu durumda google sizi spam olarak algılayabilir var olan pr değerinizde gider.
5-Sitenize seo çalışmaları yapınız ama 1 ay süre yapmayınız seo uzun süreli çalışmalarda işe yarar yani sürekli olarak seo çalışması uygulayınız sitenize.

Lütfen isteklerinizi bildirerek sizler için hemen çalışma yapmaktayız

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

{getMailchimp} $title={Stay Informed} $text={Subscribe to our mailing list to get the new updates.}