POLİS AKADEMİSİ: ALATURKA 2015 İZLE

Mehmet Ali Erbil’in baş rollerini oynadığı bu film Erbil’in “Hababam Sınıfı” filminden sonra rol aldığı ilk film. Filmde Erbil, Müdür Muavini Beton Haşmet rolünde yer almaktadır. filmin yönetmen koltuğunda ise Ali Yorgancıoğlu oturmaktadır. Bir polisiye komedi tarzında 2015 Türkiye yapımı güzel bir komedi. Filmde rol alan diğer ünlü isimleri ise Yolanthe Cabau , Peker Açıkalın , Sümer Tilmaç ve Elvin Levinler yer almaktadır.
Filmin konusuna gelirsek eğer 1990′lı yıllarda “Polis Akademisi” adında güzel bir ABD dizisi vardı. Filmin ordan esinlenilerek oluşturulmuştur. O filmde yer alan karakterler uçuk ve kendine görebazı nitelik taşıyan insanlardı. Bu yapımda ise polis olmak için uygun olmayan fakat polis akademisine yazılan bir grup gencin hikayesi yer alacak. Peker Açıkalın bu komedi filminin mimarı olsa gerek. filme renk katan bir diğer isimse Saba Tümer’dir. Polis Akademisi Alaturka filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Polis Akademisi Alaturka filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Polis Akademisi Alaturka tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Polis Akademisi Alaturka izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Polis Akademisi Alaturka full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…
Yapım: 2015 - Türkiye
IMDB Puanı: 4.5
Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu
Oyuncular: Mehmet Ali Erbil , Yolanthe Cabau , Peker Açıkalın , Sümer Tilmaç , Elvin Levinler

Lütfen isteklerinizi bildirerek sizler için hemen çalışma yapmaktayız

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

{getMailchimp} $title={Stay Informed} $text={Subscribe to our mailing list to get the new updates.}